Tiedote

Hyvät ideat maisematuotteiden valintaan Marketanpuistosta

ke toukok. 25 09:06:00 2016

Ruduksen maisematuotteet ovat esillä Espoon Marketanpuistossa Ideapihat-osastolla. Se on Ruduksen, Kekkilän, Puutarha Tahvosten, Tikkurilan ja Kotipuutarha -lehden yhteinen osasto ja sijaitsee puiston paikassa i16/i24.

Osastolla voi tutustuma muun muassa Ruduksen uutuustuotteisiin Antikkoon, Onnikiveen, Laineriin ja Torinoon.

Tulevana viikonloppuna Marketanpuistossa on mielenkiintoisia tapahtumia. Perjantaina 27.5. avataan uusi hulevesikeskus. Lauantaina puutarhamarkkinoilla paikalla on paljon markkinamyyjiä sekä erilaista neuvontaa saatavilla.

Ruduksen edustajat ovat osastollaan tapahtumien ajan. Kesällä osastolla vuorottelee kaksi puutarha-alan opiskelijaa. Heiltä voi kysyä vinkkejä pihakiveysten ja myös kasvillisuuden ja katteiden suunnitteluun.

Marketanpuisto on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelyalue. Lähes seitsemän hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä liki sadan yrityksen tuotteita.

Luonnolliseen ympäristöön sijoitetut malli-istutusryhmät, kiveykset, katteet, valaisimet. aidat, huvimajat ja kasvihuoneet inspiroivat suunnittelemaan ja toteuttamaan myös omaa puutarhaa. Erilaisten rakenneratkaisujen ja mallien näkeminen helpottaa valintoja.

Puisto on avoinna päivittäin ja sitä ylläpitää Marketanpuiston ystävät ry.

Kuvateksti

Yksi Ruduksen uutuuksista on mataliin muuriin ja rajauksiin tarkoitettu suoralinjainen ja monipuolinen Antikko-muurikivi. Siihen ja muihin Ruduksen maisematuotteisiin voi tutustua Marketanpuiston Ideapihat -osastolla.

Lisätietoja:

Rudus Oy Maisematuotteet

Markkinointipäällikkö Pirkko Merisalo

gsm 040 53 42 577

pirkko.merisalo@rudus.fi