Tiedote

Rudus vahvistaa yritysostolla talonrakentamisen elementtituotantoaan

ma jouluk. 09 13:03:00 2019

Kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus Oy on sopinut Suomussalmella sijaitsevan Ämmän Betoni Oy:n koko osakekannan ostamisesta 5.12.2019 allekirjoitetulla sopimuksella. Ämmän Betoni Oy siirtyy Ruduksen omistukseen vuoden loppuun mennessä.

Rudus Oy on kivipohjaisten rakennusmateriaalien ja ratkaisujen markkinajohtaja ja vahva osaaja rakennustuoteteollisuudessa. ”Yrityskauppa täydentää Ruduksen betonielementtiliiketoimintaa. Järjestely vahvistaa ja laajentaa erityisesti talonrakentamisen ratkaisujen erikoisosaamistamme. Yrityskauppa on johdonmukainen jatko kyseisen liiketoiminnan kasvupolulla”, toteaa Ruduksen toimitusjohtaja Mikael Fjäder.

Rudus Oy:n tavoitteena on jatkaa Ämmän Betoni Oy:n harjoittamaa elementtivalmistusta osana koko palvelukokonaisuutta. Yrityskaupan myötä noin 100 ammattilaista siirtyy osaksi Rudus -konsernia.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme uuteen kotiin, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehittämiselle. Ämmän Betonissa ja Ruduksessa yhdistyvät sama rehti tekemisen meininki, jonka keskiössä on vastuullisuus ja asiakkaista huolehtiminen. Tuomme  osaamisellamme oman panoksen Ruduksen laajaan ja laadukkaaseen betonituoteperheeseen”, sanoo Ämmän Betonin toimitusjohtaja Jukka Kyllönen.

”Toivotamme koko Ämmän Betoni Oy:n arvostetun osaajajoukon tervetulleeksi osaksi Rudus yhteisöä”, summaa Mikael Fjäder.


Lisätietoja yrityskaupasta:

  • Mikael Fjäder, toimitusjohtaja Rudus Oy p. 020 447 7243
  • Jukka Kyllönen, toimitusjohtaja Ämmän Betoni Oy p. 044 019 6707

 

Rudus on kivipohjaisten rakennusmateriaalien, kuten valmisbetonin, kiviainesten, betonituotteiden sekä kierrätystuotteiden ja -palvelujen toimittaja Suomessa, Virossa ja Pietarissa.