Tiedote

Ruduksen pihakiviuutuudet esittelyssä

ke helmik. 12 15:32:00 2020

Ruduksen upeita ja toivottuja kevään pihakiviuutuuksia esiteltiin ensimmäistä kertaa 12.2. Viherpäivillä Jyväskylässä. Uutuudet löydät myös Ruduksen verkkosivuilta.

Suosittu Torino-kivisarja uudistuu

Torino-kivet on yksi suosituimmista kivisarjoistamme ja se koostuu kolmen kivikoon lajitelmasta. Torino-kivien profiloitu pinta on luonnollisen liuskekivimäinen ja aaltoileva. Kivien reunat ovat viisteettömät ja saumaväli kapea. Profiloidun kiven rinnalle tuomme uutuutena antiikkipinnan, jossa kiven reunat pyöristyvät ja profilointi nousee esiin elävänä vaaleampana kuviointina. Lopputulos on viehättävän rouhea, mutta silti siisti. Torino-kiviä valmistetaan neljässä eri sävyssä: harmaa, musta, punamusta ja savu.

Lajitelman kivikoot ovat 138x208 mm, 208x208 mm ja 278x208 mm; paksuus on 60 mm.

Linkki tuotesivulle: https://www.rudus.fi/tuotteet/pihakivet-ja-maisematuotteet/betonikivet/76/torino-kivet

Betoninen kadunreunakivi Rotwalli

Rotwalli on rohkea ja roteva tulokas betonisten kadunreunakivien raskaaseen sarjaan. Kiven karkea ja elävä pinta näyttää ja tuntuu luonnonkiveltä. Rotwalli sopii reunakiveksi katuympäristöön tai taloyhtiön pihaan. Reunakiven viimeistelty profiloitu ulkomuoto kutsuu käyttämään Rotwallia myös fiinimmissä pihakohteissa, joissa tarvitaan järeyttä, mutta myös tyylikäs ulkonäkö on tärkeä. Kiven viimeistelty ulkonäkö rajaa kulkureitit ja istutusalueet tyylikkäästi.

Linkki tuotesivulle: https://www.rudus.fi/tuotteet/pihakivet-ja-maisematuotteet/upotettavat-betonireunakivet/8086/upotettava-rotwalli-kivi

Kotimainen graniittireunakivi V170 varastovärinä

Kotimainen Ruduksen vaalea graniittireunakivi on tulevalla kaudella varastoväri. Graniittinen viistereunakivi on mittatarkka ja se on valmistettu sahaamalla. Kiven näkyvät pinnat ovat ristipäähakattu.

Linkki tuotesivulle: https://www.rudus.fi/tuotteet/pihakivet-ja-maisematuotteet/graniittireunakivet/118/viistereunakivi

Muut uutuudet

Muita uutuuksia valikoimissamme ovat:

  • Graniittinen Paasikivi 300x600x1200 mm poltettu harmaa (varastoväri)
  • GtfK:n itsestään kovettuvat ja tiivistyvät Wdv-saumauslaastit betoni- ja luonnonkivien saumaukseen

Uutta Oulun tehtaan valikoimassa ovat:

  • Antiikkikivet,
  • Aitakivi Tupla ja
  • Aitakivi Kansilaatta sekä
  • 60 mm paksu betonilaatta 418x418x60 mm ja
  • 60 mm paksu betonilaatta 488x488x60 mm.

 

Lisätietoja: